Фурия: Галена шашна в нощен клуб! (виж какво сътвори чаровницата)

Фурия: Галена шашна в нощен клуб! (виж какво сътвори чаровницата)
Гласувайте за статията

Галена шашна феновете си в нощен клуб!

Фолк певицата Галена провери физическата подготовка на няколко свои фенове по време на участие в Хисар. Чаровницата на Пайнер е известна с това, че винаги знае как да забавлява, но и да провокира феновете си по време на лайфове.

Галена

Галена е истински ураган на участията си

Този път Галена ги накара да се качат на сцената и да направят няколко лицеви опори пред погледа на всички.

Почитателите й останаха изненадани от тази провокация, но изпълниха желанието на певицата. По време на участието липсваше мъжът на сладураната – Галин, пише „България Днес“. Обикновено той не я изпуска от поглед и ходи на повечето нейни участия.

Щом е с Галена, Галин кротко си седи на бара или на сепаре и чака да приключи участието й. После двамата си тръгват заедно. Винаги е правело впечатление, че вафленият бос дори не поглежда друга жена в клубовете. А очите му са приковани единствено в неговата половинка.

Същото може да се каже и за самата Галка. Нейни фенове отбелязват, че когато е с него, певицата изобщо не си позволява да заговаря други мъже.

Както знаем, двамата са двойка от много години и вече си знаят и кътните зъби. Разбират се отлично и успяха да създадат наистина здраво и стабилно семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар