Зрителите в шок: Това Йоко Захариев ли е?! (още подробности)

Зрителите в шок: Това Йоко Захариев ли е?! (още подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Йоко Захариев се показа тотално променена!

Тотално променена и дори неузнаваема е певицата Йоана Захариева, по-известна просто като Йоко Захариев. Изпълнителката, която допреди няколко години радваше феновете с чар и сексапил, тази седмица втрещи с нова визия.

Йоко Захариев

Йоко Захариев е драстично променена

Йоко Захариев участва в предаването „Черешката на тортата”, но в него зрителите дори не разбраха коя е тя, пише вестник „България днес”.

Йоана, или Йоко, както я наричат почти всичките й приятели и близки, е с още по-къса коса отпреди. А впечатление правят и значително по-пищните й форми. За предаването тя бе избрала широки спортни дрехи, които да прикрият поне отчасти тялото й.

От разстояние обаче си личи фрапантната промяна в певицата. Както и че няма нищо общо с предишното си „Аз”.

Зрители коментираха промяната на изпълнителката, която обаче е съвсем нормална. Знаем, че Йоко Захариев не е на 20 години и с напредъка на възрастта за жените става все по-трудно да поддържат перфектни мерки.

За щастие обаче явно певицата изобщо не се вълнува от хорското мнение, а живее живота си по своите собствени правила. Тя определено се радва на увереност и самочувствие, което е похвално. И не се стреми да подражава на кифлите от мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар