Джукестата Андреа: Не работя, нашите ми платиха устните! (още подробности)

Джукестата Андреа: Не работя, нашите ми платиха устните! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джукестата Андреа не работи, тяхните й платили устните!

Бургазлийката Андреа, която в последно време шокира България с външния си вид, отрече да си е правила пластични операции в интервю за „Трафикнюз”.

Андреа

Андреа втрещи не само с визията си, но и с признанието, че техните й платили това нещо, наречено уста

Студентката по немска филология в Софийския университет, която си спечели прякора Джукестата, твърди, че има само хиалурон.

А пари за процедурите получила от семейството си, защото тя не работи. Преподавателите й са свикнали с външния й вид, за който тя полага особени грижи.

Затова не винаги изглежда по начина, по който позира за снимки. „Има дни, в който трябва да стана рано и тогава не изглеждам така”, обясни студентката.

Българското Барби, както я нарекоха западните медии, държи в тайна какви са плановете й за бъдещето. Категорична е, че няма идеал за мъж и може да хареса съвсем различни типове.

Потребителите в нета обаче останаха двойно шокирани от признанията й. Не само визията на девойката, но и фактът, че лично родителите й са броили пари за този фарс, предизвика смут.

Мнозина дори обвиняват повече семейството на момичето и са категорични, че именно те са били длъжни да я спрат в това, което си е наумила да прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар