Дачо на Софи Маринова забогатя: Замени я с доведената си сестра!(Още подробности)

Дачо на Софи Маринова забогатя: Замени я с доведената си сестра!(Още подробности)
5 (100%) 1 vote

Дачо на Софи Маринова изчезна от публичното пространство

Дачо на Софи Маринова се изпокри след раздялата с гласовитата певица. Дачо имаше проблеми с властите в Италия и след това се потопи, пише HotArena.

Дачо на Софи Маринова

Дачо на Софи Маринова я замени

Припомняме, че бившия мъж и доведен син на ромската перла бе екстрадиран от власите в Италия. Видинският ром бе обвинен, че през 2010 година на Ботуша е търгувал с дрога и участвал в банда, която пласира наркотици.

Преди това Дачо преметна чичо си, като му открадна 300 000 лева. Братът на баща му Петър пострадал тежко при катастрофа в Италия. Лекарите го спасили, но при инцидента му бил счупен гръбнака. За тази злополука 53-годишния мъж получил впечатляващите 500 000 евро обезщетение.

След като си пристигнал в България, инвалидът, който се придвижвал с две патерици разбрал, че банковата му сметка е източена. В нея имало 300 000 лева, а преди това племенникът му услужливо му предложил да му свърши услуга с регистрация на новата му кола, като му взел и личната карта, пише „Монитор“.

Малко преди тези неприятности Дачо се ожени за доведената си сестра Галя. Бившият на Софка вдигна тежка ромска сватба с 350 гости в тузарския комплекс „Чайка” при прохода Вратцата.

После доведеният син на поп фолк дивата изчезна напълно.Оказа се, че е заминал на гурбет в една от най-развитите европейски държави- Швейцария.

От снимките, които пуска в социалната мрежа се вижда, че там ромът се подвизава като общ работник и се грижи за лозя. Дачо си пуснал огромна брада, като обещал да я обръсне, щом се прибере при семейството си.

Поводът да кацне на родна земя бил рождения ден на сина му, който става на 6 години. Дачо не пропусна да пусне видео в личния си профил във Фейсбук и да прикани авери да се включат в купона.

Типично по ромски стил, на кадрите се виждат бурни маанета и кръшни кючеци, но там липсва Софи Маринова, пише в. „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар