Генка Шикерова след скандалната раздяла с Нова телевизия: Рано или късно маските падат!

Генка Шикерова след скандалната раздяла с Нова телевизия: Рано или късно маските падат!
Гласувайте за статията

Генка Шикерова вече не работи в телевизията, отдала се е на семейния уют. Репортерката гледа децата си и изобщо не й липсва работата. Кога ще започне отново с активния си начин на живот, не се знае.

Безработната Генка Шикерова, която скандално се раздели с Нова тв преди дни, няма с какво да запълва свободното си време и се е превърнала в бавачка на децата си, узна HotArena.

Генка Шикерова

Генка Шикерова е безработна

Сутрин журналистката води двете си дъщери Александра и Кая в училището, което се намира срещу фамозната кооперация с асансьора, където се шири Цветан Цветанов. После ги взема, купува хранителни продукти и се прибира вкъщи да сготви, след което проверява домашните на децата.

Трудовите договори на Шикерова и Миролюба Бенатова с Нова тв бяха прекратени, след като те отказаха да останат в медията на специален режим, като правят само разследвания на свободна практика, писа „Ретро“.

Веднага след това двете публикуваха постове във Фейсбук, от които се видя, че се изкарват едва ли не репресирани. Според техни колеги обаче журналистките са бесни, че са си изгубили твърдите заплати, които били близо 10 бона на месец.

Те правели все по-малко репортажи и предавания и вземали огромни пари, докато другите бъхтели с пот на челото за жълти стотинки.

„Благодаря за подкрепата! Продължавам да вярвам, че истината има значение и рано или късно маските падат“, написа Генка в личния си профил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар