В Сърбия: Сава Чиплич е новият Шабан Шаулич!

В Сърбия: Сава Чиплич е новият Шабан Шаулич!
Гласувайте за статията

Сава Чиплич, когото Слави Трифонов откри, се превърна във всеобщ любимец не само у нас, но и в Сърбия!

Сава Чиплич, който спечели конкурса на Слави Трифонов „Нова звезда“, се превърна в сензация, узна HotArena. Момчето стана истински хит.

Сава Чиплич

Сава Чиплич е сензация не само в България, но и в Сърбия

Финалното изпълнение на Сава е споделено в десетки сръбски сайтове, придружени с коментари, че една истинска звезда е избрала да живее в България.

Чиплич дори няма собствена къща в България, а споделя, че се чувства българин. Момчето, което идва от Сърбия, за да живее в монтанското село Вълчедръм, впечатли с интересната си съдба още в началото на конкурса. Сава живее в България от 3 години. Пристига на гости и остава с цялото си семейство, писа „България Днес“.

През 2016 г. момчето участва в песенен конкурс в Сърбия. Класира се на четвърто място и веднага става популярен не само в родината, но и в чужбина.

Сава има още две сестри и животът им в Сърбия никак не е лесен. Решават да останат тук и така Чиплич е вече ученик, и то отличник в местното училище.

12-годишният Сава получи от Слави награда – фотосафари в Африка заедно със семейството му. А в Сърбия го наричат новият Шабан Шаулич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар