Голям крах в живота на Лора Караджова: Певицата така и не успява да открие истинското щастие!

Голям крах в живота на Лора Караджова: Певицата така и не успява да открие истинското щастие!
Гласувайте за статията

Лора Караджова вече много години търси голямата любов, но тя все и бяга. За момент си помисли, че я е намерила, когато се залюби с бащата на дъщеря си, но уви. Сега отново се стигна до любовен крах за нея.

Лора Караджова се е разделила с гаджето си Марсел. Това е неприятна новина за семейството й, което го харесваше.

Лора Караджова

Лора Караджова пак е сама

Двамата афишираха връзката си за първи път по време на участието на певицата във ВИП Брадър. Тогава диджеят Марсел Рохас се появи в ефир и се представи официално за гадже на Лора и двамата се целуваха пред камерите. Идилията им обаче е приключила.

Не е ясна конкретната причина, но Лора не крие, че й е трудно да съвместява задълженията си на родител с пълноценен личен живот. Лора е самотна майка, след като се раздели с бащата на дъщеря си Алиса.

Друг проблем във връзката на Караджова е, че Марсел работи постоянно през нощта заобиколен от красиви жени. Графикът на певицата не й позволява да е всяка нощ на парти, пише „България Днес“. Самият Марсел странеше от всякаква публичност.

Двамата се срещат в началото на миналото лято и връзката им се развива изключително бързо, признава Лора. Към настоящия момент тя не иска да коментира промяната в личния си живот, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар