Кошмар за Ани Хоанг: Люси Иларионов не иска да се жени заради провал в брака!

Кошмар за Ани Хоанг: Люси Иларионов не иска да се жени заради провал в брака!
Гласувайте за статията

Люси Иларионов вече веднъж беше женен и нещата не свършиха добре. Ето защо риалити звездата не иска да минава отново под венчилото, въпреки че е луд по Ани Хоанг.

Режисьорът Люси Иларионов и певицата Ани Хоанг са сред най-стабилните двойки в попфолка, но въпреки това не смятат да узаконят връзката си.

Люси Иларионов

Люси Иларионов има горчив опит от брака и затова не иска да се жени за Ани Хоанг

Двамата са заедно от девет години, напаснали са изцяло характерите си и са убедени, че са един за друг. Независимо от силата на чувствата си обаче Ани и Люси категорично смятат да следват тенденцията за съжителство без брак. Противно на очакванията, че певицата предпочита да не се подписва в гражданското, защото е твърде млада, големият противник на брака всъщност е Люси.

Истината за нежеланието му да се жени се крие в горчив опит от миналото. През 2006 година, в разгара на славата си, Люси мина под венчило с красивата, но фатална моделка Преслава. Влюбеният Иларионов, който е актьор по професия, се запознал с нея по време на снимки и веднага хлътнал по нея. Година след началото на връзката им й паднал на колене, писа „Галерия“.

Част от големите звезди на „Пайнер“ помнят колко пищна и богата сватба вдигна Люси с Преслава. След празненството обаче постепенно отношенията между тях започнали да се влошават. Люси мечтаел за бебета, а тя повече се радвала на облагите от неговата слава. Един ден просто му заявила, че не се вижда майка в близкото бъдеще и двамата се разделили.

Иларионов понесе доста тежко развода и не криеше, че бившата му е нанесла жесток удар, тъй като в началото е твърдяла, че иска деца, но после се оказало, че не е така.

Това оставя травма в психиката на режисьора и той се е зарекъл, че никога повече няма да сключи брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар