Сълзи и мъка: Огромна трагедия споходи Димитър Бербатов!

Сълзи и мъка: Огромна трагедия споходи Димитър Бербатов!
Гласувайте за статията

Сърцето на Димитър Бербатов кърви. Футболната ни легенда е в траур заради загубата на един от най-близките си хора. Самият Митко не крие мъката си.

Футболната звезда Димитър Бербатов е в траур заради скорошната загуба на баба си. Със сълзи на очи Митко признава, че вече няма нищо, което да го връща в родния му край, след като всички важни за него хора в Марикостиново са починали.

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов загуби баба си

„След дядо ми почина и баба ми. За съжаление, нямам причина да ходя вече там. Навремето ходех, може би и повече трябваше да ходя, но се опитвах. Имах и друго село, на майка ми родителите – Клисура. То беше много малко, три къщички, там също беше много хубаво. На село изпитваш готини моменти, пасял съм кравите, с пръчките съм ги ръчкал в правия път“, споделя Бербо, цитира „Ретро“.

Съселяни разказват, че баба му се поболяла, след като мъжът й издъхнал през 2014 година на достолепната 82-годишна възраст. Черната вест тогава сварила Митко в Англия, но той държал да изпрати дядо си по последния му път и долетял по спешност.

С дядо си и баба си Бербатов имал изключително силна връзка. През годините не жалел пари, за да могат да се чувстват добре. Ремонтирал и им преобзавел къщата, давал им средства за харчене и им носел от най-скъпите лекарства от чужбина, когато имали болежки.

Последното желание на пенсионерите било внукът им да има и мъжко чедо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар