Годежът на Деси Цонева с Явор като от приказките: Журналистката носи много шикозен пръстен!

Годежът на Деси Цонева с Явор като от приказките: Журналистката носи много шикозен пръстен!
Гласувайте за статията

Деси Цонева е на прага на втория си брак. Репортерката от „На кафе“ е лудо влюбена в Явор Стефанов и изобщо не й пречи, че той е с две десетилетия по-възрастен от нея.

2019-та е годината на Деси Цонева. Репортерката и наследничка на Димитър Цонев забременя, сгоди се, ще сключи граждански брак до няколко седмици, след като роди и с бъдещия си съпруг ще се врекат и пред Бога, а годината ще завърши с голям роднински купон в чест на младоженците, узна HotArena.

Деси Цонева и Явор Стефанов

Деси Цонева носи с гордост и щастие пръстена от Явор

Деси призна, че е получила предложение за брак от Явор Стефанов. Издателят е паднал на колене пред Цонева, но не тези дни, а в началото на месеца във Флоренция. Предложението не е дошло спонтанно, а бизнесменът е планирал всичко предварително.

Умишлено е избрал един от най-романтичните градове в Европа. А въпроса, който всяка жена очаква от своя любим мъж, задал на 3 юни, навръх втората годишнина от началото на връзката им. „Беше супер изненада за мен, изобщо не очаквах. Явор падна на колене в стаята на хотела. И двамата сме на върха на щастието“, призна пред ПИК Деси Цонева.

Годежният пръстен с шикозен диамант е произведен в Швейцария от една от най-известните бижутерийни къщи. Явор уцелил размера на бижуто с абсолютна точност и то вече краси ръката на бъдещата булка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар