Денис Ризов: Тя е бивш модел, запознахме се преди 2 години и я научих на български!

Денис Ризов: Тя е бивш модел, запознахме се преди 2 години и я научих на български!
Гласувайте за статията

Денис Ризов от много години живее в САЩ, където твърди, че е рай за него. Той не иска и да чува за постоянно връщане в България. А както виждаме, и в Америка има красиви жени.

Музикантът и телевизионен продуцент Денис Ризов не спира да учудва с подхода си към дамите. Очевидно е много добър, защото дори зад граница, където не е известен, успява да впечатлява красавиците.

Денис Ризов и Кристин

Кристин омагьоса Денис Ризов

Това стана ясно от негова публикация във Фейсбук. Там той се похвали, че познава хубавицата Кристин де ла Рента.

„Обещах на тази бивша моделка и настояща лелка (е да де. рими). 🙂 да публикувам проблема и да питам вас. Тъпо, но съм обещал. Та ако не ви затруднява, моля само с“ да““ и „не „, да кажете, дали да се подстриже много късо (Аз смятам, че е почти с военна прическа, но кой съм аз да казвам, кой да се постригва.) Аз не помня , какво е това да се пострижеш… Макар ида съм сигурен, че тя тая коса не само, че няма да порасне, но е вероятно да падне скоро.

А всички знаем, че единственото , което със сигурност спира косата , когато започне да пада е пода 🙂

Ако ще ви помогне, ще кажа, че почти не я познавам. Запознахме се на снимки на един клип на Наскар, който се излъчи един път на супербола през 2017. Не се познаваме, но я научих да няколко думи български и естествено поне една трябваше да е мръсна… Аз все пак съм рок басист и трябва да поддържам някакъв горе-долу просташки имидж за да не разочаровам феновете на Звезди в България …

Ще пусна изпита й по български в следващия пост 🙂“ – написа бившият на Наталия Симеонова (без редакторска намеса).

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар