Триото Бахаров – Карамазов – Вергов се разпадна! Двама от тях са жестоко скарани!

Триото Бахаров – Карамазов – Вергов се разпадна! Двама от тях са жестоко скарани!
1 (20%) 1 vote

Владо Карамазов и Юлиан Вергов имат самочувствие и не могат да оставят Захари Бахаров да се прави на велик пред тях. Затова триото се разпадна.

Най-успешното трио в театралните среди – Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров, окончателно вече е в историята.

Владо Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов

Захари Бахаров се скара с Владо Карамазов и това сложи края на голямото трио

Няколко години тримата бяха неразделни, основаха си собствена фирма и направиха няколко постановки, с които обикаляха страната.

„Трите мечки“, както стана известно триото, жънеха небивал успех на театралната сцена, независимо, че билетите за спектаклите им струваха малко повече от тези за щатните постановки.

Режисьори заливаха триото с предложения за нови текстове, а критици им предвиждаха бляскаво бъдеще. Но розовият балон на Вергов, Карамазов и Захари се спука. Изведнъж на афишите за постановките започнаха да се появяват други актьори на мястото на Бахаров, като Владо Пенев и Герасим Георгиев – Геро, писа „Галерия“.

В основата на разпадането на „Трите мечки“ е тежък конфликт между Карамазов и Бахаров. Според хора от театралните среди двамата се скарали за пари. Захари започнал да гледа на постановките повече като средство за трупане на финикийски знаци, отколкото като на изкуство. Карамазов смятал театъра като средство за духовно обогатяване, а не като начин за финансова печалба.

Втората причина било поведението на гологлавия актьор. Мнозина негови колеги твърдят, че самочувствието му значително се вдигнало и той нерядко си позволявал да се държи надменно дори с колегите си Карамазов и Вергов. И последните двама имали такова, с покритие, и категорично не позволявали Захари да се прави на нещо повече от тях.

В крайна сметка Владо бил смъртно обиден на Бахаров и дори го е премахнал от всичките си профили в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар