Мика Стоичкова след тежкия крах с Айкут: Влюбвай се в душата, не в лицето!

Мика Стоичкова след тежкия крах с Айкут: Влюбвай се в душата, не в лицето!
Гласувайте за статията

Мика Стоичкова излезе от депресията, в която я вкара Айкут. Дъщерята на най-великия български футболист в историята продължава живота си без мъжа, когото някога обожаваше.

В тежка депресия изпаднала Мика Стоичков след разтрогването на годежа с Айкут Рамадан. Тя се сринала тотално, защото любовта й към етническия турчин била огромна.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова изживя тежко раздялата с Айкут

Наследничката на Христо Стоичков трудно приела раздялата с бащата на дъщеря си и единствено нейната приятелка Доминик успяла да я извади от дупката, пише „Галерия“.

Раздялата с Айки настъпи миналата година след поредица изневери от негова страна, а най-тежкият период за милионерската щерка бил краят на годината. Мика спряла да се храни, обръщала все по-малко внимание на дъщеря си и дори родителите й не били способни да й помогнат.

Най-близката й приятелка Доминик успяла да я върне към живота, показвайки й хубавата му страна. Двете всяка седмица пътешествали из Щатите и купонясвали по женски.

Днес Мика твърди, че вече си е научила урока. „Влюбвай се в душата, не в лицето“, заключва футболната щерка.

Очевидно това, което най-много я е привлякло у Айкут преди години, е бил външният му вид. Той не се слави като голям красавец, но явно в очите на Мика е бил точно такъв.

Сега футболната щерка няма гадже и твърди, че й трябва почивка от мъжете. Не е ясно как с Айки споделят родителските права.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар