Станалият баща на 38 г. Андрей Арнаудов раздава призиви за раждаемост!

Станалият баща на 38 г. Андрей Арнаудов раздава призиви за раждаемост!
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов стана баща едва преди година, когато беше на почти 39 г., но вече смята, че раждаемостта е едно от най-важните неща, които ще спасят България.

В сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Андрей Арнаудов направи емоционален призив към българските жени. Това се случи по време на дискусия за демографската криза у нас. Телевизионният продуцент призова за повече бебета с думите: „Раждайте, българки, нацията зависи от това!“.

Андрей Арнаудов

Нищо чудно в скоро време Андрей Арнаудов да се пробва за второ бебе

Той обяви и резултатите от глобалното проучване на „Маркет Линкс“ и Движение за национална кауза (ДНК) сред българите в чужбина. Според анкетата, 35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане.

„В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя“, посочи Арнаудов.

Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни – за заплати, престъпност, социални дейности и др.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар