Калина Паскалева продължава да беснее срещу паркирането в Пловдив: Риалити звездата изгоря с 50 лв.!

Калина Паскалева продължава да беснее срещу паркирането в Пловдив: Риалити звездата изгоря с 50 лв.!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева има огромни проблеми с паркирането, тъй като отскоро е шофьор. Журналистката, която се прочу в „Островът на изкушението“, а после участва и в „Биг Брадър Ол Старс“, бе глобена!

„Казусът ми с паркирането в Пловдив продължава!!!

Продавачките от Био маркет се обадили в Общинска полиция да ме глобят с 50 лв за неправилно паркиране на служебно място !!!

Калина Паскалева

Калина Паскалева беснее в Пловдив

От дете имам приятел, който продава риби и го помолих да спра пред магазина му на “6-ти септември”, защото имах час за зъболекар в близка клиника. Не знаех кое е неговото място и помолих човек от улицата да ми спре колата отпред за да не ударя някоя друга.

Продавачките му бяха отпред и ме гледаха. Не ми направиха забележка, че съм объркала мястото, нито попитаха дали ще бъда техен клиент – видяха само софийска регистрация и лепенка на млад водач. Изчакаха да заключа колата и се обадиха в Общинска полиция да отиде полицай там и да ми напише фиш за 50лв. В очите на продавачката от магазина аз явно съм софийската кифла, която си кара лъскав Мерцедес – нека сега да си плаща глобите.

Всъщност аз дойдох в Пловдив да видя баба си и да отразя събитие свързано с Пловдив – Европейска столица на културата 2019. След като видях фиша и питах продавачките защо просто не ми казаха, че съм объркала – те казаха, че не са длъжни и не ги вълнувам, отидох до Общинска полиция.

И полицаят на входа не само, че ми каза, че съм виновна, ами ако съм имала някакви възражения, да дойда в приемния ден на шефа им, който е във вторник. Той е получил сигнал от Био маркет 15 минути след като съм паркирала. Това, че не живея в Пловдив и че нямам възможност да дойда във вторник отново, изобщо не го вълнува.

Както казва баба ми “Халал да са им тези 50 лв.!” Животът им няма да стане по-добър, макар женичките да продават в здравословен магазин, злобата и завистта ги изяжда. И да, безкрайно съм щастлива, че не живея в този селски, комплексиран град.“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Калина Паскалева продължава да беснее срещу паркирането в Пловдив: Риалити звездата изгоря с 50 лв.!”

  1. анчето с коланчето

    юни 22. 2019

    Браво на полицията и на продавачките! Глобили са я хората, на която страна се уби да хвали! Другия път – 500 лв. Мърморлива стара мома.

Добавете коментар