За първи път от 10 години: Ето какво стори Лили Иванова!

За първи път от 10 години: Ето какво стори Лили Иванова!
Гласувайте за статията

Лили Иванова подлуди феновете си с това, което направи. Тя не го беше правила от цяло десетилетие, но този път реши, че е време и го стори!

Във вчерашната петък вечер Лили Иванова направи нещо, което дълго ще се помни от присъстващите, а почитателите й изпаднаха направо в див възторг.

Лили Иванова

Лили Иванова шокира феновете си

Примата на популярната музика у нас отново изпя една от култовите си песни „Детелини“ с автор Асен Гаргов, която не бе изпълнявала през последните 10 години!

Щастливците, чули изпълнението й, бяха гостите на една от любимите локации на Лили Иванова в столицата – ресторант „Лебед“ в Панчарево, на чиято сцена тя направи феноменален концерт на открито.

Освен „Детелини“, Лили изпя и други емблематични свои хитове от близкото минало, сред които „Щурче“, „Необяснимо“, „Този свят е жена“ и други. И нито една от песните, които композиторът Тончо Русев й е писал!

На сцената до Лили се качиха и музикантите Ангел Дюлгеров (китари), Огнян Енев (кийборд, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Росен Ватев (барабани и перкусии) и вокална група „Латида“.

Примата на родната поп музика бе в зашеметяваща форма, както обикновено и смая всички звездни присъстващи, не само с големия си глас, но и с елегантния си тоалет, решен в черно и златно. Някои от тях, като Ива Софиянска-Божкова, например, почти се разплакаха от вълнение при появата й още в самото начало.

Следващите дати за концерти от турнето на на Лили Иванова са, както следва: на 30 юни – Варна, 17 септември – Пловдив и 8 и 9 декември – София.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар