Да бъдеш вдъхновение и на 70 г.

Да бъдеш вдъхновение и на 70 г.
Гласувайте за статията

В сезона на лятото, морето, хубавите емоции една знаменитост навърши 70 години, а ние я помним и харесваме, затова сме й отделили време. Мерил Стрийп е призната и доказана актриса, родена на 22 юни. Едва ли има нужда от представяне и все пак.

Носителка на множество награди „Еми“, наградата на БАФТА , и още „Сезар“, „Оскар“, „Златен глобус“ и т.н. И все пак да надникнем зад името и популярността на звездата и да се запитаме какво в нейния силен и харизматичен образ я прави толкова успешна. Има добра образование, става магистър по изкуствата в Йейл, цитират и Уикипедия.

Има четири деца, заедно с мъжа си скулптора Дон Гамър са заедно от 1978 година. Интересно и трудно осъществимо постижение на съчетание между личен живот, брак и деца и наистина запомняща се кариера.

 

 

 

 

 

Мерил е одухотворен човек и не рядко е цитирала в медиите, че от младите си години помни колко много време е губила да се тревожи за външността си – дрехи, прическа, килограми, бръчки. Докато най-разумното й решение било –  не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Този цитат е хубав и много смислен, външността е важна и прави впечатление, но след нас остава спомена за това, което сме дали или казали на околните. А сред любимите филми с нея ще споменем неколцина – Желязната Лейди, Кармер срещу Крамер и т.н.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар