„Ladie’s Day“ на Роял Аскът и Кейт в небесно син цвят

„Ladie’s Day“ на Роял Аскът и Кейт в небесно син цвят
Гласувайте за статията

Ladie’s Day“ на Роял Аскът  или фокус върху дамите и най-вече техните аксесоари (шапките). Събитието е традиционно и е посветено на кралските конни надбягвания в градчето Аскътбе.

Но на този трети ден от състезанията както се коментира и от изданието Ева, единственото по-интересно нещо от конете са дамите, техните тоалети, особено шапките. Там всяка особа проявява своя собствен стил и вкус и разбира се, може да изпъкне сред останалите. 

Както може да бъде забелязано някои от моделите шапки са доста екстравагантни. И така събитието, което претендира да бъде спортно, светско и ефектно, в този ден става предимно модно и можем да за бележим дами с дизайнерски шапки. Така и марките се рекламират бързо и самите жени се открояват. естествено всяко може да залитни в претенциозни и странни решения за избор на дреха и най-вече капела.

Кейт прекрасна в светло син цвят на кралските конни надбягвания в Аскътбе

Ще покажем няколко интересни фотоса и всеки сам да прецени доколко модерни или шокиращи могат да бъдат модните решения на фамилиите с кралско потекло. И все пак имаше и такива като Кралицата Елизабет и особено Кейт Мидълтън, и двете избрали нежно, бледо син цвят за появата си, които определено красиха събитието със стил и дамска елегантност, коментираме и ние от изданието Клюки. Бг също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар