Първообраза на Кари Брадшоу

Първообраза на Кари Брадшоу
Гласувайте за статията

Кари Брадшоу става любимка на милиони дами по света, застанали пред екраните и често търсещи отговор дали някога ще срещнат мечтания мъж. Кари и актрисата изиграла я – Сара Джесика Паркър се превръщат в емблеми за цели поколения, а поредицата „Сексът и градът“ става невероятно популярна. По-късно се снима и кино вариант в 2 части. И все пак понякога си задаваме въпросите, а какво или кой стои зад филма, зад идеята, зад забавните случки и леката ирония на героините.

Авторката на книгата, която създава сериала

И сега ще споделим малко за Кандис Бушнел или както се пише в изданието за новини Ева, Кари е точно огледален образ на писателката и авторка на едноименната книга – Сексът и градът. Кандис е писател, журналист, ПР, иска да бъде актриса, но съдбата има други планове.

Сара Джесика Паркър с най-запомнящата си роля – Кари

Наистина в живота си е била автор на вестникарска рубрика озаглавена Сексът и града, от там идва и идеята за героинята й Кари. Но за разлика от Кари, авторката Бушнел не иска да пише по списания и вестници, занимава се с книги и макар че е доста известна и успяла днес, тя има навиците на героинята си Брадшоу.

Печели добре, но харчи за себе си, увлича я модата, дрехите, харесва светските събития. Днес Кандис е разведена и без деца, живее далеч от шума на големите мегаполиси в луксозно имение извън градския шум и макар на 60 не спира да вярва в голямата любов. На това е посветена и новата й книга, за жените над 50, влюбени в живота и все така романтично настроени, макар конкуренцията на много по-младите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар