Бунт срещу Зейнеб в „На кафе“: Хората на Гала са на ръба на нервна криза!

Бунт срещу Зейнеб в „На кафе“: Хората на Гала са на ръба на нервна криза!
Гласувайте за статията

Мястото на Зейнеб Маджурова в „На кафе“ може да изстине в скоро време, ако нещо не се промени. Или тя трябва да започне да работи повече, или да й намалят заплатата.

Истински бунт назрява в Нова ТВ срещу Зейнеб Маджурова. Веселата блондинка от Бургас взима тлъста заплата, а работи най-много 2 месеца в годината, и то на разпокъсан график, изчислили нейни колеги. Това сериозно дразни екипа на предаването „На кафе”, където Зизу все още се изявява, а напрежението е напът да се превърне в бомба със закъснител.

Зейнеб Маджурова

Зейнеб сериозно дразни колегите си в телевизията

Животът в „На кафе” наистина е хубав, както гласи слоганът на шоуто, но само за определени хора и най-вече за вечно усмихнатата Зейнеб. Чаровницата, която от доста време е като залепена за водещата Гала, успяла да си издейства такива условия на труд, че да се явява в студиото, когато иска, а да взима заплата, за която повечето ѝ колежки могат само да мечтая. Говори се, че всеки месец блондинката се подписвала срещу 3 бона – колкото повечето „панелисти” в предаването. Само че, за разлика от тях, тя не е заета всеки ден.

„Зейнебчето си е построила комунизма! Работи колкото иска, а парите ѝ са колкото ѝ трябват”, дразнят се колеги на чаровницата.

Както е известно, тя не може да се оплаче от липса на финансови средства дори и без заплатата от Нова. От години има връзка с младия милионер Стоян Балевски, който покрива всичките ѝ нужди. Нейната заплата е за джобни, ако мъжът ѝ не е на разположение в момента. Именно това най-много дразнело екипа на шоуто.

„Защо просто не напусне, за да се даде шанс за работа на някого, който наистина ще работи?”, питат се хората в „На кафе”.

Тези дни Зейнеб се похвали, че е открила летния отпускарски сезон и всеки свой ден започва с плуване. През това време „На кафе” все още е в ефир.

Миналото лято пък за бургазлийката продължи чак до ноември – едва тогава тя се върна в студиото след почивка, продължила с месеци. Понеже ходи на работа от дъжд на вятър, екипът се принуди да ѝ намери заместници в качеството на звездни репортери – Маги Сидерова и Деси Цонева.

В „На кафе” сравняват положението на блондинката с това на Джуджи, която изкара няколко години като ко-водеща на Гала.

„Тя също се къпе в пари, но въпреки това работеше с желание, а Зейнеб я мързи”, ядосва се екипът.

Говори се, че хората на Гала са на ръба на нервна криза заради Зейнеб, която работи има-няма 2 месеца годишно, а е с привилегии. Те обмисляли следващия тв сезон да вдигнат бунт, ако тази несправедливост не бъде коригирана, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бунт срещу Зейнеб в „На кафе“: Хората на Гала са на ръба на нервна криза!”

  1. чичо Гошо

    юли 15. 2019

    Зейнеб, Зейнеб – поне е интересна. Ама до кога ще държите там Патрашкова

Добавете коментар