Направо не е за вярване: Златка Райкова скъса сутиена, циците й вече са 130 см.!

Направо не е за вярване: Златка Райкова скъса сутиена, циците й вече са 130 см.!
Гласувайте за статията

Златка Райкова вече е с шокираща гръдна обиколка. Тя винаги е била надарена в тази област, но откакто забременя, още повече набъбна балконът й.

Ако има нещо, което Благой Георгиев владее в съвършенство, освен да прави деца, то е да избира най-хубавите жени за техни майки. Златка Райкова е поредното му точно попадение в тази област и това се доказва от начина, по който качва килограми по време на бременността. Моделката е сбъдна мечта за футболиста – пълнее само на гърди, видя HotArena.

Златка Райкова

Гърдите на Златка Райкова са огромни

Балконът на Златка е набъбнал двойно, откакто е бременна, забелязват наблюдателни фенове на бившата блондинка. В момента тя е в петия месец на своята бременност и, както се вижда от снимки, които наскоро публикува, гърдите ѝ са далеч по-големи от корема, в който расте бебето. „Обиколката ѝ вече гони 130 сантиметра”, издадоха пред „Уикенд” представители на модния бранш, запознати с мерките на бъдещата майка.

По тяхна информация, благодарение на огромните си силиконови импланти, тя е радвала мъжа си с цели 105 сантиметра обиколка още преди да забременее. Заради хормоните обаче в момента размерът на чашките ѝ бил скочил с цели два размера и не се знаело какви размери ще достигне, докато роди.

„Златка вече няма сутиени – нито един не ѝ става, а и по магазините не може да намери размер, какъвто ѝ е нужен!”, коментират познати на бъдещата майка.

Това обаче не било кой знае какъв проблем за нея, тъй като и без това от години честичко пропускала тази част от дамското бельо. Смятала, че няма нужда от нея, тъй като силиконът вършел същата работа.

И докато гърдите на бившото момиче от корицата на „Плейбой” бухват като великденски козунаци, останалата част от фигурата на ѝ остава слаба и стройна като млада фиданка. Дори бременното ѝ коремче изглежда твърде деликатно като за жена в петия месец. „Злати много внимава с храната, въпреки че е бременна. Не яде почти никакво сладко, не близва тесто и само от време на време си позволява ориз и картофи”, твърдят близки на бъдещата майка.

Според тях, тя не смеела да се отпусне на масата, защото я било страх, че Благо бързо ще ѝ намери заместница, ако си позволи да качва килограми. Както е известно от неговата лична история, футболистът няма скрупули да изневерява и дори да изоставя жените си, дори когато са бременни с негови деца. Случвало се е и с майката на двете му по-големи деца – Христина, и с тази на третото – Есмер, с която сигурно вече не знае колко пъти се е разделял, преди да бъде изгонен завинаги от дома ѝ.

Златка обаче смятала, че има всички качества да го задържи до себе си завинаги или поне докато иска да е с него. Tя очаква момче от Благо, което за нея ще е първо дете, а за него – четвърто. Раждането се очаква през октомври.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар