Хората изригнаха срещу Джулиана Гани: Страшна висшистка, чете само за парцали!

Хората изригнаха срещу Джулиана Гани: Страшна висшистка, чете само за парцали!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани получи удар под кръста от злонамерени хора, но не се притеснява от това. Силиконката знае, че пътят на славата минава през много завист и злоба.

Джулиана Гани отдавна се пъчи, че е завършила три висши образования, а наскоро показа и какво има в личната ѝ библиотека, видя HotArena. Книгите, които силиконовата красавица предпочита, са посветени основно на модата, дрехите и аксесоарите.

Джулиана Гани

Джулиана Гани чете само специализирана литература

На скромния рафт, който плеймейтката показа, се четат имената: Гучи, Ив Сен Лоран, Коко Шанел, Роберто Кавали и Кристиан Диор. Единственото разнообразие сред тях е името на нейния бъдещ съпруг Илиян Найденов с неговата творба, посветена на отслабването и добрата форма. „Страшна висшистка е, щом чете само за парцали!”, дразнят се завистливи клюкари.

Джулиана обаче хич не се притеснява от подобни злонамерени думи, тъй като има сериозно самочувствието във връзка с образованието си. Преди време тя дори бе поканена да обучава студенти във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив, пише ‘Уикенд“.

По време на участието си във „ВИП Брадър“ преди 2 години, Гани показа нелоши знания в играта за знания. Тогава стана ясно, че има далеч по-богата култура от нейни връстници като Тото от „СкандаУ“ и Алекс Богданска например. Тогава единствено Даниел Петканов я победи, той беше безупречен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар