Актрисата Лили Гелева: Браво на 100 Кила, не е като Криско!

Актрисата Лили Гелева: Браво на 100 Кила, не е като Криско!
Гласувайте за статията

Лили Гелева упреква Криско, че мисли само за печалбата си. Тя е голям привърженик на здравословното хранене, а рапърът очевидно не е много запален в тази насока.

Жената на убиеца от сериала „Дяволското гърло” – Христо Петков, нападна идола на съвременните тийнейджъри Криско, видя HotArena. Актрисата Лили Гелева е възмутена, че рапърът от Габрово продава вафли на децата. Според нея това е изключително вредна храна, която не носи на тялото нищо друго освен празни калории.

Лили Гелева и Криско

Лили Гелева упрекна Криско

Повод да сподели негативното си мнение стана предаването „Черешката на тортата”, където наскоро участва друг рапър – 100 Кила. Той изненада публиката с признанието, че е станал веган. Самата Лили също е веган, а още преди да се откаже от животинската храна, спряла захарта. Именно затова похвали хранителните навици на 100 Кила, който според нея дава добър пример на феновете си – основно деца, противопоставяйки го на „някои рапъри, които продават вафли”.

В България има само един такъв рапър – Криско. Лили обаче вероятно не знае, че 100 Кила, макар да твърди, че се храни здравословно, също е зает в продажбата на вредна храна. Той взима добри пари, за да рекламира популярен десерт, който е всичко друго, но не и вегански, нито полезен за здравето, пише ‘Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар