Благой Георгиев се премести на село с бременната Златка! (виж тук)

Благой Георгиев се премести на село с бременната Златка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев се премести със Златка на село!

„Пари от ТВ риалити, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайнини, с изглед към двете близки планини“… Това споделя Златка Райкова в социалните мрежи под снимка, на която заедно с приятеля си Благой Георгиев седят на поляна и четат книга.

Благой Георгиев

Благой Георгиев се изнесе на село

Кадърът е заснет в село Иваняне, което в последните години блести с тузарски и луксозни имоти. То се намира в район Банкя и е на 12 км от столицата.

Именно в шикозния комплекс от затворен тип в китното селце най-вероятно семейството е свило семейното си гнездо, пише вестник „България Днес“.

Ето какво още, плюс това в рими, издава Златка: „Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди. Блага вест си нося с мен в апартамента ми, който вече е пременен.

Басейн и камина с комина има в моята градина. Тревички, брезички, борчета, пчелички сутрин виждам вместо онези в центъра сгъчканите всички.

Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима.

Било далече казваш ми, но ето че броиш до три и хоп, в София си вече ти.
Тук района е популярен с въздух чист и прохладен.

От Бояна хвалиш ми се, че си, но къв богаташ си тогава ти, щом смога на покрива ти седи“.

Двойката очевидно вече се е обзавела с жилище, тъй като през есента се очаква Златка да стане майка. Това ще е първото дете за нея и четвърто за бившия футболист Благой Георгиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар