Благой Георгиев се премести със Златка на село!„Пари от ТВ риалити

, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайнини, с изглед към двете близки планини"... Това споделя Златка Райкова в социалните мрежи под снимка, на която заедно с приятеля си Благой Георгиев седят на поляна и четат книга. [caption id="attachment_427863" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев се изнесе на село[/caption]

Кадърът е заснет в село Иваняне, което в последните години блести с тузарски и луксозни имоти. То се намира в район Банкя и е на 12 км от столицата.

Именно в шикозния комплекс от затворен тип в китното селце най-вероятно семейството е свило семейното си гнездо, пише вестник „България Днес“. Ето какво още, плюс това в рими, издава Златка: „Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди. Блага вест си нося с мен в апартамента ми, който вече е пременен. Басейн и камина с комина има в моята градина. Тревички, брезички, борчета, пчелички сутрин виждам вместо онези в центъра сгъчканите всички. Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима. Било далече казваш ми, но ето че броиш до три и хоп, в София си вече ти.
Тук района е популярен с въздух чист и прохладен. От Бояна хвалиш ми се, че си, но къв богаташ си тогава ти, щом смога на покрива ти седи“. Двойката очевидно вече се е обзавела с жилище, тъй като през есента се очаква Златка да стане майка. Това ще е първото дете за нея и четвърто за бившия футболист Благой Георгиев.