Ново 20: Мегз се мазни на Гала, кани се да влезе в „На кафе“?! (виж тук)

Ново 20: Мегз се мазни на Гала, кани се да влезе в „На кафе“?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз се подмазва на Гала, влиза ли в „На кафе“?!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз определено знае накъде духа вятъра и винаги изиграва правилно картите си. В интервю пред вестник „Уикенд“ риалити звездата проговори за слуховете, че ще заеме мястото на Зайнеб или Андреа Банда Банда в “На Кафе”.

Мегз

Мегз срази ко-водещите на Гала

“Това не е вярно. Аз не мога да бъда на ничие място. Ако се включа в някое предаване тази есен, то ще бъде на мое си място.

Съдържанието, което акумулирам, винаги е уникално и то не може да бъде заместител на някой друг”, гордо отсича най-коментираната риалити звезда у нас.

Мегз още опроверга слуховете да е искала хонорар от 6 хиляди лева. “Разбира се, че всеки гледа и финансовата гледна точка. Но специално аз печеля достатъчно добре от собствения си бизнес и когато става въпрос за телевизия, на този етап се водя на първо място от свободата, която може да ми се предложи да изразявам гледната си точка”.

Каканашева успя и хитро да се измъкне от подвеждащия въпрос на обиграните журналисти на жълтия вестник и на провокацията: “Щастлива ли си, че твоето риалити генерира повече гледания от “На Кафе”? – Мегз колегиално отговаря:

“Аз мога само да мечтая и работя усърдно моето риалити един ден да има дългогодишния успех на “На Кафе”. Гала и екипът й са на екран вече над 10 години. Вие сещате ли се за някой друг, който е постигнал подобно нещо?! Само Слави Трифонов, но и той вече слиза.

Това години наред хората да те гледат означава, че си успял да се адаптираш и останеш интересен за различните поколения. Това трябва да е цел за всеки, който се занимава с телевизия”.

По коридорите на телевизията се шушука, че с този си коментар Мегз е спечелила още повече симпатиите на продуцентите. Самата дизайнерка също двусмислено загатна на финала на риалитито си, че на есен се завръща с различен и още по-голям проект.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар