Взрив: Богатото гадже на Алисия я спира от участия! (тя избра любовта пред работата)

Взрив: Богатото гадже на Алисия я спира от участия! (тя избра любовта пред работата)
Гласувайте за статията

Алисия избира любовта пред кариерата си!

Алисия реши да избере любовта пред кариерата си. Бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов рязко намали участията си, откакто се залюби с мистериозния богаташ.

Алисия

Алисия разрежда участията си, заради гаджето

Изпълнителката на „Карамел“ е хлътнала до уши по новия си. С него изкара повече от две седмици на баровския гръцки остров Миконос.

Гаджето на певицата дори кръсти една от лодките си на нея.

Мъжът до изпълнителката иска тя да му отделя цялото си време. Също така я ревнува много, когато пее пред зажаднели и загорели мъже, пише вестник „България Днес“.

Алисия вече запозна сина си Валери-младши с избраника си. Тримата в момента са отново на Миконос, където половинката на певицата има огромна къща на брега на морето.

Затова певицата решава да намали драстично участията си, въпреки че сега е разгарът на сезона. От началото на месеца миньончето има епизодични изяви на сцената, които се броят на пръстите на едната ръка.

Предни години Алисия се спукваше от работа през лятото. Тя работеше без почивка в жежкия сезон. Сега е различно. Фолкаджийката избира връзката пред кариерата.

Алисия не иска да разкрие кой си ляга до нея. Пред продуцентската компания, в която работи, Ася изтъква, че е уморена и има нужда от почивка. Но причината е връзката й с тайнствения мъж.

За новия на певицата не се знае почти нищо. Освен че е много богат и е на годините на певицата. Връзката им е от няколко месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар