Неочаквано: Ивана от „Женените“ изригна бясна в мрежата! (виж тук)

Неочаквано: Ивана от „Женените“ изригна бясна в мрежата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ивана и Мерал се разделили, но певицата изригна в мрежата!

Риалити звездата Ивана от предаването на Нова телевизия „Женени от пръв поглед” избухна в мрежата. Повод за гнева на изпълнителката са въпроси на нейни фенове, дали все още е омъжена след края на формата.

Ивана

Ивана изригна бясна в мрежата

Певицата сериозно се ядоса относно непрекъснатите въпроси за връзката й с екранния й партньор Мерал Асанов. И написа гневен коментар в мрежата, пише вестник „България днес”.

„За първи и последен път ще си позволя да отговоря. Ще ви помоля да престанете да се ровите и да коментирате каквото и да било!”, заяви младоженката.

Любопитно – излизаш доброволно да се загаджваш пред цяла България в тв ефир, а после не искаш хората да коментират. Реакцията на Ивана разгневи множество от потребителите в мрежата. Които я укориха точно за това.

Както знаем, още в края на риалитито, се появи информацията, че Ивана и Мерал са се развели. Само че кротко и мирно, по настояване на самата певица. Която си направила страхотен пиар с телевизионната сватба и очевидно не е имала сериозни чувства към Мерал.

От своя страна той се влюби в нея и не го досрамя да си го покаже пред цяла България. Към днешна дата двамата почти не общували помежду си, шушукат запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар