Християн глези Светлана Гущерова в двореца на турски султан! (виж тук)

Християн глези Светлана Гущерова в двореца на турски султан! (виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова глезена от мъжа си в двореца на турски султан!

Светлана Гущерова се глези в най-скъпото място в мегаполиса Истанбул – двореца „Чираган“, построен през 1855 г. от султан Абдул Меджид.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова е глезена като принцеса от мъжа си

Днес в палата се помещава луксозният хотел „Кемпински“, като в него редовно отсядат холивудски знаменитости и футболни отбори, които гостуват на местните грандове.

Любопитното е, че Светлана Гущерова е край Босфора със съпруга си Християн Гущеров и фотографа Георги Малев.

Най-вероятно причината да отседнат в петзвездния хотел е поредна фотосесия. Мястото редовно е арена на сцени от турските сериали и таксите за снимки са много солени, коментират запознати.

От сторитата й в „Инстаграм“ стана ясно, че Гущерови и Малев са пътували до Истанбул със самолет. В много свои интервюта Светлана е споделяла, че половинката й има фобия от летене, която явно вече е преодолял.

Истанбул е считан за едно от световните столици на модата и, естествено, Гущерова не пропусна да обиколи и местните бутици на „Шанел“ и „Гучи“.

Въпреки злобарите и хейтърите, Светлана Гущерова и Християн очевидно се разбират повече от добре и живеят чудесно. След раждането на дъщеричката им, двамата още повече скрепиха връзката си и в момента се радват на едно наистина прекрасно семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар