Мариела Нордел скочи разгневена: Можеха да бъдат спасени 6 деца като Мими,ако…

Мариела Нордел скочи разгневена: Можеха да бъдат спасени 6 деца като Мими,ако…
Гласувайте за статията

Мариела Нордел скочи бясна в социалната мрежа!

Къдрокосата готвачка Мариела Нордел разкри колко струва прайда на държавата! Тя е потресена от смъртта на 6-годишната Мими, която можеше да бъде спасена.

Мариела Нордел

Мариела Нордел скочи бясна от тази несправедливост

Вместо да я спаси, същата държава ръсна 100 000 лева за организиране на прайда в столицата. А отказа средства на малката Мими. Ето как изригна в мрежата Мариела Нордел:

„Шест деца като Мими можеха да бъдат спасени!!! Моля, тези, които догодина пак ще “манифестират уникалността и различността” си да знаят, че това в нашата държава ще струва живота на шест дечица! Политиците, одобрили прайда, също!

За осигуряване на обществен ред и безопасност на движението по време на провеждането на София Прайд 2019 от държавния ресурс са изразходвани 91 455,10 лв.

Това включва и възнаграждението за положен извънреден труд и осигуровки върху него за служителите.

Това отчете вицепремиерът Красимир Каракачанов на въпрос от депутата от „Атака“ Десислав Чуколов по отношение разходваните обществени средства за провеждането на София Прайд 2019″, заяви Мариела Нордел. А постът й събра огромна подкрепа.

„Дааа, жалка история… А в същото време една точка от закона за закрила на детето гласи че дете в риск, е ”Дете което страда от увреждания, както и от трудно лечими заболявания констатирани от специалист” (§1.т.11. – точка г.) от определението за ”дете в риск.)

Страната ни се изопачи от всякъде, гейовете, лесбийките и всякаквите му полови извращения (нищо лично към никого), станаха по-важни от живота и здравето на българските деца! Ама разбира се, как няма да са приоритет за милите ни политици?

Та нали ще дадат малко пари (пари които биха могли да спасят детски живот). А в замяна ще получат голяяяямо парче от тортата на евросубсидийте!

Политик е отговорен за смъртта на дете. И вместо да бъде наказан както е по за кон, той си живее спокойно, върната му е книжката, че даже по последни новини, щял да съди бащата чието дете почина, по негова вина“, коментират под поста й потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар