Горещо: Райна подпали мрежата! (още подробности)

Горещо: Райна подпали мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Райна подпали мрежата с тази снимка, феновете полудяха!

Няма невъзможни неща за Райна. Пилето на фолка доказа, че с тренировки и упоритост човек може да направи всичко.

Райна

Пилето Райна разгорещи феновете си в мрежата

Певицата демонстрира пред всички как застава в трудната за всички хора челна стойка. Брюнетката с лекота вдигна тялото над главата си и остана повече от минута в тази поза.

Всичко това Райна постига благодарение на гаджето си Валери Тюлеков. Мускулестият мачо е ММА боец и тренира здравата, пише вестник „България Днес“.

Райнето се въодушевява, като го вижда какво може. Моли го за помощ, а той не й отказва и виждаме крайния резултат.

Така е то като гаджето ти е професионален спортист, коментират не без доза завист мадами в мрежата. Очевидно е обаче, че връзката между певицата и ММА боеца е не само на спортно ниво, но и на духовно.

Райна и Валери Тюлеков пътуват често и са постоянно заедно. Пилето е видимо щастлива с него, а не тъжна и недоволна, както през голяма част от връзката си с Коцето.

Припомняме, че той беше първата й голяма любов, но от един момент нататък не спря да й слага рога. След него певицата дълго време беше свободна и явно е чакала подходящия за нея мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Горещо: Райна подпали мрежата! (още подробности)”

  1. Ани

    юни 25. 2019

    Райна винаги си е била комплексарка!!… Пълна позьорка!!! Не може ли да си прави челни стойки без да се снима??? – Не трябва да се покаже какво може и колко е прекрасна… Абсолютно самовлюбена пача!!

Добавете коментар