Внучето на Аня Пенчева излезе в отпуск!Макар и само на 2 месеца, внучето

на Аня Пенчева и Сашо Диков се сдоби с нетърсена от него светска слава, пълнеща жълтите хроники. [caption id="attachment_427949" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Внучето на Аня Пенчева се превърна в медийна звезда[/caption]

До сега за него са излезли над 230 статии във вестници и сайтове! А вече цяла седмица – оглушително мълчание...

Малкият Сашко дебютира ударно в медиите. Още минута след появата си на бял свят на 22 април 2019 г., когато проплака за първи път в „Майчин дом“. Новината в ефир съобщи баща му Илиян Любомиров, водещ в предаването „На кафе“ по Нова тв. Дни по-късно, току що изписан от родилното заедно с щастливата си майка Петя Дикова, Александър бе заведен от баща си Илиян Любомиров да гласува на изборите за европейски парламент. Това пише вестник „Уикенд“.

Снимката от изборната секция, гордо публикувана от таткото, бе по-споделяна в социалните мрежи от клиповете с джипката на Бойко Борисов. Обърнаха й внимание и в централните новинарски емисии.

Седмица-две по-късно водещия Илиян Любомиров тържествено сподели с аудиторията на „На кафе“, че синът му Александър посетил с него някаква опера. И бебето се държало „сравнително достойно“. Подразбра се, че Сашко не е плакал много. На 5 юни бебето на Петя Дикова се разходи с майка си и с чалга дивата Преслава и нейното бебе в Южния парк. За щастие на пеленачето, медийната му изява бе засенчена в социалните мрежи от коментарите за носа на фолк певицата. Големият медиен триумф в живота на 60-дневния Александър засега си остава бляскавата му поява на сцената на Народния театър за премиерата на спектакъла „Актрисата“ на 7 юни.

След края на постановката, в която баба му Аня Пенева си партнира със Стефан Данаилов, 47-дневния тогава Сашко бе щастливо подмятан във въздуха от целия актьорски състав.

Самата му майка Петя го предостави в ръцете на Аня Пенчева. И то под оглушително бурните аплодисменти на публиката. Оттогава обаче Александър изчезна от медийното пространство. Пеленачето може и да е излязло в заслужен отпуск, надяват се мнозина.