Шок: Анна-Мария Чернева се представя за полякиня в сайт за ВИП компаньонки! (виж тук)

Шок: Анна-Мария Чернева се представя за полякиня в сайт за ВИП компаньонки! (виж тук)
Гласувайте за статията

Анна-Мария Чернева в сайт за ВИП компаньонки!

Една от най-популярните БГ плеймейтки лъсна в страница за елитни компаньонки. В розовия портал redstreet.co.uk има профил със снимка на Анна-Мария Чернева.

Анна-Мария Чернева

Анна-Мария Чернева не знаела за какво са снимките

Успоредно с това тя е главната героиня в клипче, в което се разголва по бельо и рекламира портала за компаньонки. Сайтът е иновативна платформа, която позволява на клиентите да резервират дати за платени срещи с ВИП момичета.

В провокативните кадри Анна-Мария е облечена в супер къса черна рокля и сексапилен жартиер. Тя получава покана по телефона за среща в хотелска стая.

Отговаря положително на офертата, след това се преоблича, като остава само по прашки и сутиен. Електронният бардак дори е публикувал снимки на Чернева. В него тя е представена като полякиня.

В профила й има горещи розови разкази от първо лице. Вестник „България Днес“ разкрива, че в същия сайт е участвала и Нора Недкова. Анна-Мария Чернева била предпочетена заради мръснишкото си излъчване в кадрите. Очаква се скоро да лъсне видеото и с Нора.

Репортер на „България Днес“ се е опитал да поръча Чернева, но се оказало, че това е невъзможно. „Съжаляваме, но тя не е от каталога, просто е рекламно лице на нашата компания“, уверяват от сексплатформата.

Мис Силикон признава, че е снимала въпросната фотосесия, но не е знаела за какво ще се използва.

„Станала е грешка. Не съм компаньонка. Един фотограф се обади през януари и искаше да правим фотосесия. Плати хубави пари.

Изобщо не съм разбрала, че снимките са за сайт за компаньонки. Ужасно е да се пишат такива неща. Може дори да ги съдя“, категорична е плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар