Свекървата на Наталия Гуркова не иска и да чува за ЮАР, върна се в Черна гора!

Свекървата на Наталия Гуркова не иска и да чува за ЮАР, върна се в Черна гора!
Гласувайте за статията

Свекървата на Наталия Гуркова се върна в Черна гора!

Свекървата на Наталия Гуркова – Мира, напуска ЮАР завинаги. Майката на Джордже Михалевич зарязва страната, в която бе убит сина й и се връща в Черна гора.

Наталия Гуркова

Свекървата на Наталия Гуркова избяга от ЮАР

Жената искала да е по-близо до внуците си, а и вече й тежало да стои в държавата, където загинаха съпругът й и синът й.

От месеци насам майката на Джордже разпродава вещи и имоти на семейството. Наталия е делегирала всички права на свекърва си, като е категорична, че повече няма да стъпи в ЮАР.

За продан са обявени всички вещи на семейството—посуда, вази, сервизи, електроуреди, вещи, имоти… Мира не иска да взима със себе си нищо, което да й напомня за загубата на сина й, пише вестник „България днес”.

В ЮАР тя загуби не само сина си, но и мъжа си Петър, който бе отвлечен през 2014 година, а след това и измъчван. Той бе върнат на семейството си в крайна сметка, но не успя да преживее случилото се и почина.

Наталия от своя страна не желае да посещава по никакъв повод Африка и още повече ЮАР. Тя не е стъпила в страната след погребението на Джордже, като се изнесе от там години по-рано.

„Предпочитам да водя нормален и спокоен живот в България, където престъпността не е толкова голяма.

ЮАР е втората държава в света с най-висока престъпност. Ставала съм свидетел на жестоки неща. Не желая децата ми да растат в тази страна”, заяви Наталия Гуркова в свое интервю преди година.

Сега тя се опитва да започне нов живот, но вече като водеща на онлайн предаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар