Ново 20: Виж какво се случва с Галка от Каризма в Англия! (още подробности)

0

Галка от Каризма стана бизнес дама!

Галка от Каризма ръководи процъфтяващ кетъринг бизнес в Лондон. Певицата трупа популярност и доверие сред висшите кръгове в метрополиса. Като отзивите от фирмата й са повече от положителни, пише вестник „България Днес“.

Галка от Каризма
Галка от Каризма има успешен бизнес

Под крилото на бившата вокална партньорка на Миро са няколко десетки млади хора. На които тя урежда професионално развитие в сферата на обслужващия персонал. Който винаги е бил на почит в аристократичните английски среди.

От барманите, сервитьорите и готвачите, за които отговаря Галина, се ползват едни от най-мощните фирми и частни клубове в Лондонското Сити. Които предпочитат организираните партита в тесен, но сигурен кръг.

В момента бившата певица отново е по тузарските заведения и мероприятия, но вече не за да пее, а за да промотира както своята фирма, така и самите локали, което става в личния й блог.

От познати на Галка от Каризма и от снимките в социалните й мрежи става ясно, че тя спортува, готви всевъзможни гурме ястия, като дава и рецепти за тях на своите почитатели.

Галка се изявява и като кулинарен критик, като мнението й за кухнята и обслужването в посетените заведения има влияние сред редицата й последователи.

За разлика от нея, Миро не се отказа от музиката и кариерата му продължава да е във възход.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.