Помните ли певицата Лия: Ето какво се случва с нея днес! (виж тук)

Помните ли певицата Лия: Ето какво се случва с нея днес! (виж тук)
Гласувайте за статията

Помните ли Лия, певицата се завръща на сцената!

Певицата от зората на попфолка – Лия сложи край на над 15-годишното си творческо затишие. Дуетната половинка на Кондьо напусна голямата сцена в един от най-големите си пикове. А сега отново е на линия за радост на почитателите й.

Лия

Лия се завръща на музикалната сцена

Изпълнителката на „Дяволски чаровник“ се завръща с лятно парче, което е дело на Теодор Ташев и по текст на младата й колежка Славена. „Лятна история“ вече се върти в ефира на „Планета тв“ и „Фен тв“.

Видеото е заснето в частна резиденция на родното ни Черноморие, дело е на режисьора Николай Скерлев.

„Подготвям и шлагерен албум, който да издам догодина по случай моя личен 50-годишен юбилей. Един ден, както си записвахме моите неща, Теди Джорджо ми предложи да чуя нещо по-различно. Харесах го веднага, но отсякох, че не е в стилистиката на албума.

Прибрах се вкъщи, пуснах го на половинката ми, той също го хареса и ми предложи: „Защо пък не го запишеш просто ей така, за лятото“. Така и стана. На рождения ден на дъщеря ми се похвалих с вече готовото парче“, разказва Лия.

Преди 16 години Лия съзнателно и по свое желание се оттегли от активния клубен живот, за да създаде семейство. Въпреки затишието е работила върху нови песни, но те не са въртяни с комерсиална цел.

Запитана и за мнението й за пластичните операции, Лия заявява, че не ги харесва и не би се подложила на подобно нещо. Камо ли да си промени тотално визията, както го направи Преслава.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар