Разкритие: Виж какво се случва с децата на арестуваните олигарси Баневи!

Разкритие: Виж какво се случва с децата на арестуваните олигарси Баневи!
Гласувайте за статията

Ето какво се случва с децата на Баневи!

Баби и дядовци отглеждат наследниците на Баневи. След като щракнаха белезниците на родителите им, на летището в Ница, трите деца на бившите олигарси са поверени на баба си Мария Банева.

Баневи

Децата на Баневи гледани от баби и дядовци във Франция

Трите хлапета, които живеят и учат във Франция, в момента са под грижите на Мария Банева. Която е майка на баща им Николай Банев.

77-годишната жена също бе обвинена, че е замесена в престъпната организирана група на сина си. Но заради възрастта й, не бе задържана под стража и остана на свобода.

Тя също така може да пътува извън страната, което й позволява и да се грижи за децата на сина си.

Мария Банева е поела отговорност и за трите си внучета — момиче на 13 и момче и момиче близнаци на по 9 години.

Близки до семейството издават, че бабата се справя отлично с ежедневните битови ангажименти. И държи на желязната дисциплина наложена от родителите на младежите.

Неотложни ангажименти принудили Мария да се върне в България, при което, при децата е пратен друг техен роднина от Асеновград. Виден лекар и поет, той се грижи също толкова всеотдайно за наследниците, пише вестник „България днес”.

На помощ се притичват и други роднини на фамилията, включително майката и сестрата на Евгения Банева.

Почти сигурно е, че след края на учебната година децата ще се върнат в България. Възможно е дори да видят родителите си, които досега са чували само по телефона, от задържането им насам.

Николай Банев редовно споделя в мрежата постове от затвора, както и някои съобщения от съпругата си.

В едно от тях Евгения се възмущава за задържането, след като е било уговорено предварително да се срещнат със следовател от Специална прокуратура. А вместо това им е организиран показен арест в Ница.

В друго писмо тя пише, че е възмутена, че е в ареста от 8 месеца, докато децата чакали почти цяла нощ пред вратите, с надеждата да я пуснат.

„Като разбрали, че пак оставам в ареста и че като се върнат, няма да съм с тях, вили и скимтели като кученца.

Не си спомням в историята на българското правосъдие да има случай като моя — майка на 3 малолетни деца държана в арест за 8 месеца. И то за финансови престъпления, а дори не за кражба, нападение или убийство.”, пише още Евгения Банева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар