Ники Кънчев тъгува по спрения Биг Брадър! (ще има ли все пак друг сезон)

Ники Кънчев тъгува по спрения Биг Брадър! (ще има ли все пак друг сезон)
Гласувайте за статията

Ники Кънчев тъгува по спрения Биг Брадър!

Тъга по Биг Брадър налегна водещия Ники Кънчев. Припомняме, че шоуто, както и вариантът му Вип Брадър паднаха от ефир за първи път тази година.

Ники Кънчев

Ники Кънчев остава без работа след Биг Брадър

А причината за това е слабите резултати и рейтинг в предходната, когато в къщата влязоха Папи Ханс, Стефан на Гала и гримьорът Кулагин.

На мястото на риалити предаването тръгва ново предаване по латиноамерикански модел, което напомня на „Сървайвър”.

За водещ се сочи Костинбродския славей Азис, а Ники Кънчев остава зад борда. Това го накара да постне в социалните мрежи своя стара снимка с участници в Брадъра като Пацо и тризначките.

Коментарите под нея заваляха като дъжд, като най-често задаваните въпроси бяха относно бъдещето на предаването. На запитванията все пак Биг Брадър ще се излъчва ли в някакъв момент, дългогодишният му водещ не отговори.

Припомняме, че той бе лице на всички сезони на Брадъра с изключение на един, в който се пробва Милен Цветков. Той обаче нямаше успех и Ники се завърна триумфално като водещ, пише hotnews.bg.

С какво ще се занимава той оттук нататък като изключим работата му в радиото, не е ясно. Без работа заради края на Биг Брадър остава и чаровната Алекс Сърчаджиева, която също години наред разчиташе на стабилния хонорар от шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар