Чудо: Ритон и Георги Христов се сдобриха след дълга вражда! (виж тук)

Чудо: Ритон и Георги Христов се сдобриха след дълга вражда! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ритон и Георги Христов се сдобриха, заровиха томахавките!

Катя и Здравко от дует Ритон и гласовитият Георги Христов са заровили томахавките, след като се скараха жестоко преди години. Това се случи по време на участието на дуета във Вип Брадър през 2015 година.

Ритон

Ритон и Георги Христов заровиха томахавките

Тогава Здравко Желязков на всеослушание разказа за пиянските изцепки на колегата си и как той често злоупотребявал с доброто отношение на Катя.

„Звъни й посред нощ пиян и започва да я псува“, разказваше в брадъра мъжът й. След като го очерниха публично, Георги Христов се разсърди на семейството и спря всякакви комуникации с тях. Но днес очевидно враждата им вече е в миналото.

Ритон и Жоро се завърнаха тези дни от общото си море в Гърция. Компанията им била голяма, из между тях били Драгомир Драганов, Нели Рангелова и още много знайни и незнайни персони от шоу средите, пише hotnews.bg.

В социалните мрежи Жоро и Нели споделиха общ кадър от почивката си, като избягваха масовки с цялата компания.

„Георги не иска да се разбира особено, че е простил на Катето и Здравко. Затова и не споделиха общи техни снимки“, разказаха запознати. Въпреки това е чудесно, че са се помирили, тъй като всички те са дългогодишни всеобщи любимци на публиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар