Ето защо се пропил Цецо Тотото!(Причината ще ви втрещи)

Ето защо се пропил Цецо Тотото!(Причината ще ви втрещи)
Гласувайте за статията

Бащата на Цецо Тотото бди над него

Таткото на скандалният актьор Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото, се прибра от Испания. Родителят му се върнал в родината, за да пази сина си от чашката.

Припомняме, че Цецо Тотото бе уволнен от поста заместник-директор на Народния театър, защото идваше постоянно яко наквасен на работа. Заради залитането по чашката той получи и ефективна присъда за катастрофа.

Припомняме, че водещият на тотото и зам-шеф в столетният театър се натресе на стълб на моста Чавдар, след употреба на солидно количество алкохол в края на август миналата година.

Той се отърва на косъм от смъртта и в продължение на месец береше душа в болница.Николов претърпя няколко операции в Исул и курс на рехабилитация.

Но от няколко месеца Цецо Тотото вече е напълно трезвен, твърдят пред „Уикенд“ негови познати. За това обаче била платена изключително висока цена, и то не от актьора, а от неговия баща – отбелязва изданието.

Цецо Тотото

Цецо Тотото пиел заради палава съпруга

Бащата на актьорът живеел в Испания от години и се радвал на изключително добри доходи от работата си там, с които помагал и на своя артистичен наследник в България.

Но не от такава помощ се нуждаел залитналият по алкохола негов наследник.

Човекът го осъзнал едва когато в началото на годината синът му получи 11 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок, след като през лятото катастрофира мъртвопиян в София и едва не се уби.

„Прибирам се в България!“ – отсякъл бащата, събрал си багажа и си намерил работа в София, само и само да е до своя алкохолизиран син.

Според близки на актьора, той се пропил заради бившата си жена Елена, от която има дете.

„Тя е голяма въртиопашка! Има много слаб ангел и на никого не отказва! Сигурно е преспала с половин София, слагаше му рога с когото ѝ падне, дори с негов близък приятел“, коментират познати от обкръжението му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар