Ето я: Вижте Лили Иванова на морето! (пусна се по… – СНИМКИ)

Ето я: Вижте Лили Иванова на морето! (пусна се по… – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Лили Иванова се навлече с анцуг на морето!

Лили Иванова намери време да се наслади на морския бриз между участията си на морето. Преди дни примата пя в едно от най-емблематичните нощни заведения в Слънчев бряг по случай 60-годишнината на курортния комплекс.

Лили Иванова

Лили Иванова се екипира с плътен анцуг на морето

За да се полюбува на слънцето и вълните обаче, Лили останала в курорта няколко бонус дни.

Естрадната звезда нощувала в любимия на хайлайфа ни ризорт – „Хелена Сандс“. Където по нейно настояване екипът й й резервирал мезонет с изглед към морето, който струва 550 лева на нощ.

Въпреки адската жега, която сварила Лили в Слънчев бряг, тя не се изкушила да поплажува. Тъкмо обратното – грандамата на родната естрада взела крути мерки срещу слънчевите лъчи и се дегизирала с плътен анцуг от дебело трико при 30-градусова температура на въздуха.

Неадекватната модна приумица на звездата не е нещо необичайно за нея, защото през летните месеци и в столицата тя ходи с дълги дрехи, обикновено в черно, както и с шапки с широки периферии, които да я предпазват максимално от слънцето.

Това се налагало поради две причини – първо, не искала да показва плътта си на дневна светлина, и второ – страдала от слънчева алергия, пише Ретро.

Макар по време на концерти да сме свикнали да виждаме Лили с възкъси рокли и поли, тя задължително е с чорапогащник, а и личният й гримьор Кирил Чалъков гримирал с фон дьо тен и пудра не само лицето, а други видими части от тялото й.

Дори когато все още не изпитвала комплекси от възрастта си, Иванова не ходела на плаж. Повече от 30 години тя не била събирала тен. Защото когато навършила 50, отключила остра и опасна кожна алергия. Всяко излагане на слънце й коствало болезнено зачервяване и адски болки.

Това я отказало завинаги от морето, макар да разполага с две летни хасиенди. Една, намираща се на първа линия в морската ни столица Варна, и втора – в комплекса на наркобоса Евелин Банев-Брендо в Лозенец. Те обаче са необитаеми, защото Лили предпочита да стои на сянка в столичното си жилище.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар