Ексклузивно: Вихра Петрова най-после си намери мъж! (още подробности)

Ексклузивно: Вихра Петрова най-после си намери мъж! (още подробности)
Гласувайте за статията

Намери ли си най-после мъж Вихра Петрова?!

Бившата съпруга на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова се похвали с кадър, на който е с непознат мъж. И моментално предизвика фурор в мрежата, защото подобно нещо не й се е случвало отдавна.

Вихра Петрова

Това ли е новият мъж на Вихра Петрова?!

Според коментарите на техни общи приятели в социалните мрежи двамата са доста близки. „Много сте хубави, ха-ха-ха“, бяха само малка част от мислите, съпроводени със сърчица до бившата водеща.

„Много са ми ухажорите, но аз чакам единствения. Дали ще се появи, ще видим“, засмя се Вихра Петрова, запитана дали вече е намерила половинката си, с която да замени раненото й от Иван Христов сърце.

След като се раздели с бившия си Вихра написа книга за развода си. В която съветва читателите как да преодолеят пътя от жертвата към свободната, самостоятелна личност, пише вестник „България Днес“.

Определено можем да вярваме, че в книгата има ценни съвети, защото бившата отчаяна съпруга наистина премина през ада по време на края на брака си. Припомняме, че в един хубав ден Иван Христов просто й заяви, че я напуска.

Влюбен в Ирина Тенчева, която тогава беше колежка на Вихра, Христов си събра багажа и се изнесе при новата си любима. За Петрова това беше огромен шок, както самата тя неведнъж признаваше.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ексклузивно: Вихра Петрова най-после си намери мъж! (още подробности)”

  1. изабел

    юни 28. 2019

    Абе туй ку ку само се чуди как да се блещи. Досадно тъпа

Добавете коментар