Горещо: Сестрата на Николета Лозанова по-красива от нея! (Велина пали страсти на плажа)

0

Сестрата на Николета Лозанова я задмина по хубост, Велина пръска сексапил на плажа!

Сестрата на Николета Лозанова я дразни от плажовете. Чаровната Велина в последно време е по-активна и от известната си сестра в социалните мрежи.

Николета Лозанова
Сестрата на Николета Лозанова – Велина е по-гореща от нея

Брюнетката си пусна кадри от ваканцията в Гърция, а в това време НиЛо си седи сама в дъждовна София, пише вестник „България днес“.

Причината моделката и бивша тв водеща да си седи в България самотна, са лагерите на половинката й Ники Михайлов.

Любимият й е зает с тренировки и Николета трябва да се примири с факта, че ще се наложи да прекара по-голямата част от лятото в България.

Сестрата на Лозанова рядко попада в светлините на прожекторите, но напоследък доволно често привлича вниманието. Велина има завидни форми и пръска сексапил отвсякъде.

Стигна се дотам, че мнозина потребители в мрежата директно й заявяват, че надминава по хубост известната си сестра. А причината е, че Велина все още е доста по-естествена от Николета Лозанова, въпреки че и тя си има своите корекции.

Колкото до седенето на НиЛо в столицата, това не е чак такъв проблем. Големият въпрос за феновете й е кога най-после Ники Михайлов ще й предложи брак. И ще се реши ли изобщо да го направи някога…

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.