Честито: Новата Преслава чукна 35! (ето къде и с кого празнува)

Честито: Новата Преслава чукна 35! (ето къде и с кого празнува)
Гласувайте за статията

Преслава стана на 35 години, празнува с любимия си и щерка им!

С чисто нова визия, себе си или не, фолк певицата Преслава навърши 35 години. Изпълнителката отбеляза празника с новината, че е възстановила присъствието си в социалната мрежа Инстаграм.

Преслава

Фолк дивата Преслава навърши 35 години!

През изминалата седмица тя се принуди да заличи официалния си профил в социалната платформа. Към днешна дата хитовата певица е възстановила част от публикуваните снимки и видеоматериали, но този път в акаунт, поддържан само от нея, пише вестник „България днес”.

Именно в прясната страничка на певицата, феновете сипят пожелания за рождения й ден. А много от тях не пропуснаха да споделят и различни ретро фотоси.

Преслава вероятно ще отбележи празника си с любимия Павел Лазаров и дъщеричката им Паола. Към днешна дата именно мъжът й й е опора и защита срещу всичко, което се изписа за нея.

Знаем, че причината е коренно променената й визия след операцията на носа, която дори върлите й фенове не успяха да преглътнат спокойно. Истината е, че от чара и харизмата на любимата на всички Преслава, няма и следа.

В момента от мрежата ни гледа някакво красиво, кукленско същество, което изцяло се слива с всички подобни на него. Е, явно обаче Преси си се харесва такава и няма против да се слива с тълпата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар