Баровец: Люси Иларионов бръмчи със супер возило!(Виж колко се изръси за него)

Баровец: Люси Иларионов бръмчи със супер возило!(Виж колко се изръси за него)
Гласувайте за статията

Люси Иларионов бръмчи със супер возило

Режисьорът на чалга клипове Люси Иларионов е сменил колата. Той си е купил джип, марка „Рейндж роувър“, за сумата от 50 000 лева.

Въпреки че лъскавото возило е втора ръка, за него режисьорът се е бръкнал със солидна сума., пише в. „Уикенд”.

Люси Иларионов

Люси Иларионов бръмчи с мощен звяр

Въпреки че е купен на старо, джипът е високопроходим и осигурява на стопаните си максимален комфорт. Клипмейкърът на музикална компания „Пайнер” е по специална поръчка на режисьора и е директен внос от Америка.

Въпреки че не е чисто нов Роувърът изобщо не е изгубил блясъка си, коментират от обкръжението му. Напоследък той фучи из софийските улици с новата си придобивка, а преди дни Люси мина като на парад по столичната улица „Раковски”.

„Люси сменя колата, само че жената-не”, кодошат се зевзеци.

Защото в баровският автомобил неизменно до него бе приятелката му Ани Хоанг. Поп фолк дивата с виетнамски корени и режисьорът са заедно вече осем години и сериозен трус в отношенията им няма.

Миньончето не спираше да се усмихва доволно от предната дясна седалка, видяха пешеходци.

„В една връзка най-важен е компромисът“ – неведнъж е споделял 44-годишният Люси в свои интервюта.

Ани Хоанг беше до Люси Иларионов в най-тежкия му период, когато претърпя операция за намаляване на стомаха в турска клиника. Интервенцията се наложи заради свръхтеглото му, което причини куп болести на режисьора.

Доскоро той шофираше друг мощен всъдеход-BMW Х5. Баварецът обаче му омръзнал и той решил да го смени с още по-баровско транспортно средство. Люси Иларионов е сред най-активно снимащите клипове на поп фолк певиците и хонорарът му е над 6 бона за видео.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар