Това Наталия Гуркова ли е? Няма и следа от онова, което някога беше!

Това Наталия Гуркова ли е? Няма и следа от онова, което някога беше!
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова вече не води онзи лъскав живот, с който бяхме свикнали да я виждаме. Красавицата се е превърнала в обикновена жена в траур.

Бившата Мис България Наталия Гуркова все още е в траур след убийството на съпруга й Джордже Михалевич, видя HotArena.

Наталия Гуркова

Ето така изглежда Наталия Гуркова сега (снимка: „България Днес“)

Само преди дни Наталия посрещна рождения ден на двете си деца облечена в черно. Малко преди това папараците на „България Днес“ я уловиха да излиза от дома си, отново в тъмни дрехи. Гуркова сподели, че ще е в траур поне една година от смъртта на съпруга си.

Трагедията видимо се е отразила на миската. Дори приятелите й споделят, че след случилото се красавицата е съсипана, а в ежедневието си е оставила на заден плам грима, скъпите дрехи и бижута.

От лъскавия живот на Наталия, която преди бе наричана „диамантената кралица“, няма и следа. Тя не крие, че високия стандарт и околосветските пътешествия са останали в миналото.

Гуркова се грижи сама за децата си, като разчита единствено на помощта на родителите си. Тя живее в апартамент в центъра на София, който купиха с мъжа й малко след като се ожениха. За момента той е единственото й наследство от покойния й съпруг. Миската шофира и автомобил, който е далеч от стандарта, с който се хвалеше Джордже приживе.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар