Камелия Воче го закъса здраво, стана продавачка на пазара!

Камелия Воче го закъса здраво, стана продавачка на пазара!
Гласувайте за статията

Камелия Воче търси начини да събере парите, които дължи на своя издател. Той обаче вече не я чака да му се издължи и директно я съди.

Певицата Камелия Воче е станала продавачка на пазара, разкри издателят Валентин Василев, който я съди за готварската й книга, узна HotArena.

Камелия Воче

Камелия Воче продава на пазара в „Красно село“

Тя му дължи 15 бона за производството й, които не връща от няколко години и затова се е принудил да си ги търси по съдебен път.

„Като разбра, че съм й завел дело, ми се обади и си взе всичките книги да си ги продава, за да събере парите, които ми дължи. Миналата година минах през пазара в „Красно село“ и видях, че си е направила магазин – произвежда и продава паста. Влязох да й кажа „здравей“, а тя се смути и не знаеше как да реагира. Искаше да ме почерпи, но й казах, че не съм дошъл да ям“, разказа Василев пред „Телеграф“.

Той споделя още, че негови приятели му се смеели, като разбрали, че се е хванал с нея.

„Чувал съм, че и от други хора е взимала пари и не е връщала. За Божидар Искренов – Гибона са ми казвали, че е постъпила с него по същия начин“, добавя още издателят.

Василев е научил, че делото у срещу Воче е прекратено на последното заседание заради отсъствието на ищеца. В крайна сметка Валентин е учуден от решението, но твърди, че ще заведе ново дело, тъй като дължимата сума от Камелия е за 22-ма души, които са се трудили по книгата й.

Василев смята, че Камелия живее с мисълта, че темата за нея е приключена и че ще се измъкне, без да се издължи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар