Камелия Воче го закъса здраво, стана продавачка на пазара!

0

Камелия Воче търси начини да събере парите, които дължи на своя издател. Той обаче вече не я чака да му се издължи и директно я съди.

Певицата Камелия Воче е станала продавачка на пазара, разкри издателят Валентин Василев, който я съди за готварската й книга, узна HotArena.

Камелия Воче
Камелия Воче продава на пазара в „Красно село“

Тя му дължи 15 бона за производството й, които не връща от няколко години и затова се е принудил да си ги търси по съдебен път.

„Като разбра, че съм й завел дело, ми се обади и си взе всичките книги да си ги продава, за да събере парите, които ми дължи. Миналата година минах през пазара в „Красно село“ и видях, че си е направила магазин – произвежда и продава паста. Влязох да й кажа „здравей“, а тя се смути и не знаеше как да реагира. Искаше да ме почерпи, но й казах, че не съм дошъл да ям“, разказа Василев пред „Телеграф“.

Той споделя още, че негови приятели му се смеели, като разбрали, че се е хванал с нея.

„Чувал съм, че и от други хора е взимала пари и не е връщала. За Божидар Искренов – Гибона са ми казвали, че е постъпила с него по същия начин“, добавя още издателят.

Василев е научил, че делото у срещу Воче е прекратено на последното заседание заради отсъствието на ищеца. В крайна сметка Валентин е учуден от решението, но твърди, че ще заведе ново дело, тъй като дължимата сума от Камелия е за 22-ма души, които са се трудили по книгата й.

Василев смята, че Камелия живее с мисълта, че темата за нея е приключена и че ще се измъкне, без да се издължи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.