Дарина Павлова тайно на море в България: Ето кой мъж я радва на плажа!

Дарина Павлова тайно на море в България: Ето кой мъж я радва на плажа!
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова се е прибрала в родината си, но нарочно не е оповестила това на никого. Тя не иска да се шуми около нея и настоящата й любовна връзка.

Дарина Павлова продължава да поддържа романтична връзка с актьора Джулио Берути, въпреки че от години двамата избягват да се показват заедно на светски събития. Предни дни обаче двойката е пристигнала тайно в България и се забавлява край Варна, дочу HotArena.

Дарина Павлова

Дарина Павлова разпуска на плажа

Вдовицата на Илия Павлов и италианския актьор са отседнали в хотела на Дарина в Златни пясъци. Компания на Дарина прави още и пиарът й Сандро Рубини, пише „България днес”.

Веселата компания се забавлява цял ден на плажа, а вечер из нощните заведения на Варна. Освен това Дарина редовно се вижда и с приятелката си Марта Вачкова, а също така организира и туристически обиколки на италианските си приятели.

Дарина от дълго време искала да покаже на Джулио българските забележителности. Италианецът за първи път е у нас и в момента се наслаждава на красотата на Варна и околностите.

Едно от местата, които двойката посетила е Аладжа Манастир. Берути направо се шашнал, когато видял скалния манастир, който е уникален по рода си.

Иначе Дарина съвсем не посещава случайно България. Само преди дни тя отпразнува 56-я си рожден ден в Истанбул. Тържествата продължиха няколко дни, а компания на милионерката правеха Марта Вачкова, Мерием Узерли, мисис България 2018 Галина Долапчиева и много, много други.

41-годишната миска е много близка с Мадам Мулти и двете не пропускат повод да се видят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар