Риалити звездата Калина Паскалева: Нямам деца, за да не бъда уязвена!

Риалити звездата Калина Паскалева: Нямам деца, за да не бъда уязвена!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева, която стана известна чрез „Островът на изкушението“, а после взе участие и в „Биг Брадър“, сега се изявява като журналист и разкри подробности за себе си.

„Излязох да си купя сандвич и децата пред блока, които ме виждат всеки ден, бяха оградили колата ми с тебешир. Попитах ги защо, а те “За да не ви е трудно като си я паркирате.”. После отидох до млекарницата и седнах на една пейка, за да си изям вечерята.

Калина Паскалева

Калина Паскалева с подробности за себе си

Захапала съм здраво по един сериал “Майка, баща, син” и не ми се клечеше тази вечер над печката. Всяка една серия ме кара да си задавам хиляди въпроси.

Какво правиш, ако имаш огромен достъп до информация и реално знаеш, че можеш да разбиеш схема, фирма, престъпен канал, е един от тях. Лично аз съм го правила много пъти, винаги в полза на обществото. Затова нямам и деца. Не искам да бъда уязвена. Или поне не все още.

В сериала синът на главния актьор претърпява инсулт, защото в неговата глава е недостоен и баща му не се гордее с него. Сетих се за майка ми. Тя искаше да уча в Германия, аз не го направих. И даже като се преместих в София не й казах лично, а й оставих бележка. Беше ме страх, че ще се опита да ме откаже от избора ми чрез емоция.

После дълго време вярвах, че да обичаш някой е загуба на време. И не се привързвах. За да не страдам. Логично. Особено ако на 17 си останал без баща, както беше в моя случай. Да живееш сам е най-злокобното каляване. Неусетно се превръщаш в чудовище, което рядко изпитва истински чувства.

Хубавото е, че моите все още не са умрели. И сърце имам, и емоции също. Може би не ги показвам правилно и хората изпитват съмнение дали мога наистина нещо да почувствам, да обичам.

И всичко това, което ви разказвам, не е за да говоря толкова за себе си. По-скоро искам да кажа, че няма правилен модел на живеене. Няма болка, от която можеш да се предпазиш. Това, че един път си измамил съдбата, не означава, че ще ти се получи пак. Нито, че когато си влюбен, трябва да убиеш чувствата в зародиш.

Истината е, че ми стана мило как деца, които не ме познават, са се опитали да ми направят нещо добро безкористно. Последвайте примера им и не бъдете чудовища, заключени от собствените си страхове.“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Риалити звездата Калина Паскалева: Нямам деца, за да не бъда уязвена!”

  1. Търтей

    юни 28. 2019

    Оглушителната тишина около името на тази дама е винаги нарушавано от безмислени публикации, колкото да се подсещаме, че и нея я има . Всеки ден по нещо, прилича на платен абонамент ..

Добавете коментар