Златка Димитрова за Миро: Не коментирам!

Златка Димитрова за Миро: Не коментирам!
Гласувайте за статията

Златка Димитрова не иска да издаде дали е с Миро или не. Двамата имаха известни проблеми преди време, но сякаш ги изгладиха.

Златка Димитрова забули личния си живот в тайна. Чернокосата моделка реши да запази за себе си информацията дали все още е с бащата на детето си, или двамата са разделени.

Златка Димитрова и Миро

Заедно ли са още Златка Димитрова и Миро?

Изкусителката категорично отказва да говори по темата с Миро. За Златка и бизнесмена се твърди, че отново са разделени. Силиконката от няколко месеца е в родния Бургас, докато половинката й не е с нея.

Брюнетката прекарва времето си с малкия си син на плажа и очевидно се забавлява добре с него. „Не коментирам личния си живот”, категорична е Златка по темата, пише „България днес”.

Моделката от миналата година е разделяна с бащата на детето си. Още миналото лято се заговори, че тя и Миро са разделени и имат сериозни проблеми. Скоро след това се появиха заедно на светско парти и разбиха слуховете, че не са заедно.

Напълно е възможно, докато Златка и синът му почиват на морето, бизнесменът да се грижи за бизнеса си в София. И по тази причина да не е със семейството си.

Злати и Миро започнаха своя романс преди 6 години. За този период двамата се сдобиха със син, а преди това бившата плеймейтка веднъж пометна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар