Радина Кърджилова зачева отново от Деян Донков!

Радина Кърджилова зачева отново от Деян Донков!
5 (100%) 1 vote

Деян Донков и Радина Кърджилова ще се пробват за още едно дете. Двамата вече имат един общ син, а актьорът има и друг от предния си брак.

Плановете на Радина Кърджилова за лятото са тя, малкият Христо и мъжът й Деян Донков да посетят два плажа – на Крапец и някое диво местенце в Гърция.

Радина и Деян Донков

Деян Донков и Радина Кърджилова искат още едно дете, което да бъде заченато през лятото

Актрисата се надява именно там да забременее с второ дете и то да е момиченце. Това е голямата й мечта и с Деян вече работят по въпроса. Много искат Христо да си има братче или сестричка.

Той си има по-голям брат от връзката на татко си с актрисата Анастасия Ингилизова. Деян- младши вече е на 13 години и тренира футбол. Той често гостува в дома на баща си и се разбира прекрасно с половинката му, писа „Галерия“.

Радина много иска да роди още едно дете, защото майчинството я променило изцяло. Тя е станала по-улегнала и отговорна. Споделя, че дори е станала домошарка и предпочита да си запалят камината с Деян и да гледат хубав филм, докато Христо тича около тях.

Радина и Деян винаги са били хора на природата. По принцип те прекарват летата си на къмпинг, но може би с детето ще им е по-трудно да са постоянно навън и ще потърсят евтина нощувка някъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар